Malovala jsem tvoji tvář
všemi barvami duhy.
Však když mé oči procitly,
rozhrnuly závoj mlhy,
z obrazů na mne hleděl
lhář.
Srdce mne bez ustání bolí,
když pálím všechny mosty
a zaháním vzpomínky na tebe.
Vždyť jsou jen nezvanými hosty,
co sypou do mých ran hrsti
soli.
Modlím se k příteli času,
aby utišil mé neklidné srdce
a objal mne náručí zapomnění.
Aby smyl z mého těla tvé ruce,
vyhnal z mých uší ozvěnu tvého
hlasu ...
Velmi působivé. Někdy to pomůže vysypat pocity na papír či spíš do prostoru...
17.11.2015 16:09:28 | A42
ST - přímo vzorová báseň - jednoduchá a plně výstižná. Už dlouho jsem se stím nesetkal
14.11.2015 11:46:44 | VEDz RVAHEs