Anotace: Jarek Nohavica: ,,Pod heslem spějeme jest ku šťastným zítřkům, jsme rozkládali rodnou zemi z vnitřku." P.S. S komunisty, pardon s teroristy se nevyjednává...
takovýhle básničky se tady moc nečtou..ale mě přijde super...skvěle napsaný
09.08.2007 18:14:00 | Radushka
Kontroverzní...Já vím. Ale jak říká můj otec: "Když vidím tu politickou sebranku chce se mi zvracet! Ale když vidím toho Paroubka jak se objímá s komunistama, chytám k tomu zvracení ještě i průjem!" :o)
06.02.2007 14:33:00 | Sigurd II.