Anotace: ...
Měli jsme spousty nadějí
a stačilo tak málo, aby vše
se alespoň jednou ukázalo
na světle
bez růžovo - černých brýlí.
mohli jsme milovat
Chtěli jsme příliš jen pro dva,
tak proč se divíme,
když se v sobě ztrácíme víc
a smysly u nás jsou ochablé,
nerozumné a beze směru.
abychom se správně poznali
Neloučil ses, jen vyrval
pár růžím jejích lístky
a duchu jsi jim všechnu
vinu dával bez ohledu
na mou bolest.
snad nám to přineslo poučení
líbí se mi to;-) ..máš tam hezké obraty (hlavně ve druhé):-)
-taky se mi líbí vložení prvku posledních veršů s kurzívou...to bych určitě dál rozvíjel, daly by se do toho vkládat důležitá sdělení, nebo cokoliv, třeba klíčového pro každou sloku (celou báseň)
...hezky se tam promítá ten cit...jen tak dál;-)
15.11.2015 22:18:18 | GiovaniDaVinci