,,,
Na černých perutích snáší se múza
z povzdálí jenom pláč a křik
těžké chvíle jdou, jak mrazivá hrůza
v davu i v mracích otazník
Pro divnou víru, jsou magoři?
S výhružkou světu blíž se plíží
životy pro boha vyhoří
Zsinalé ticho nad Paříží...
,,,