Zas plná slov,
co jejich význam vázne
někde v krku
bolí pohled zpět a
můj svět se tříští
na několik úlomků
zlomilo se srdce
už dávno to bylo,
možná dřív
než se mé tělo
na zem narodilo.
Prý slova nejde vzít zpět
a ty co nevyslovíš,
zůstávají uvězněná,
tak jako já
někde na půl cesty
ke štěstí.