Anotace: Andělé nejsou na hraní
Jsem sám
Sem tam
mě navštíví anděl
a já bych moc chtěl
dotýkat se jeho křídel
Však nemám tu moc
ani přes noc
Anděl nikdy nespí
a tak ví
co se mí zdá
a povídá
Nejde to Zdenku
ani doma
ani venku
Jsem astrální
tedy bezdotykový
Tak si dál sni
a jednou
kdo ví
potkáš ženu
mě velmi podobnou
předávám ti menu na internetu
Tvůj nový život
může začít hrou
A dost
Anděl je muž
plus ženská nebytost
Trestá jako muž
a lásku rozdává podle toho komu
Rozumím tomu
Už
Nechci anděla
taky bych někdy chtěla pohladit křídla andělovi,ale co když je někdy hladíme a ani o tom nevíme...
16.11.2015 18:26:14 | střelkyně1
Tak toto mě nenapadlo a jsem si jist, že on svými křídly hladí mou duši.
17.11.2015 16:21:06 | VEDz RVAHEs
Tak, je to tak, astrální tělo, no ještě se máme hodně co učit.Hezké.
16.11.2015 17:28:00 | Jeněcovevzduchukrásného