Anotace: Tož nevím
Svítání
ten čas
než se rozední
Bývá v nás
Svítání není šup a je den
Svítání je mela
když odchází den
Svítání trvá i několik dní
Ne vždy se rozední
Jsem smutný
že jsem takto nastaven
Není to nutný
ale nebyl jsem připraven
Večer
když jdu spát
těším se na ráno
Musím brzo vstát
Vždyť
všichni ptáčci světa
zpívají své ano
pro můj věk
pro vše co mě sytí
a jen tak mimoděk
Rázem mám čistý stůl
Čistou duši
a vše
co mi sluší
No
nejsem já to ale
pořádný vůl
mít čistou duši je to nejhezčí,jen já jsem se teď pozastavila nad mým svítáním,jak ráda o něm básním,ale nejraději v peřinách když ho zaspím :-)
17.11.2015 17:46:11 | střelkyně1
Můj život mi nedovolí nosit čistý štít, ale čistou duši, tu si nenechám vzít.
18.11.2015 10:43:50 | VEDz RVAHEs
Vůl??, ne, ne, jseš citlivý člověk, a ti jsou dnes vzácnější nežli jindy.
17.11.2015 17:31:39 | Jeněcovevzduchukrásného