Prázdne slová
Slová z duše,
to krásne klišé,
prelepím si cez oči,
ako pásku pred popravou.
Hubu zalepím si zdravou stravou.
Budem nadávať na cigarety,
jak tety v električke,
budem mať svoj svet,
jebať iné svety!!!
Nikdy už neokúsim pivný cummulus,
veď som slušný človek, žiadny hnus.
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)