♫
Téměř šťastný, téměř rád
neodpovídám na pozdrav
mé dny jak mraky tiše plují
tajemství neprozrazují
Být anebo nebýt sám
mysl svou prozkoumávám
téměř šťastný, téměř rád
dopouštím se na sobě zrad
Lidé kolem mě se ptají
odpovědi nedostávají
jen sobě se otvírám
mysl svou prozkoumávám