Koloběh života...
V náruči němého osudu.
V dlaních spícího života.
Světélko naděje tiše se mihotá...
Vyhaslo.
Příběh lásky jak ve snu se ocitá.
Proč?!Nikdo netuší.
Anděl ČAS slzy nám osuší.
Trpíme potichu.
V náruči vlastního osudu.
V dlaních pulsujícího života.
Radost znovu procitá.
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)