Vrah
Anotace: Vychutnává si její smrt
Máš pistoli u hlavy,
strachy nedýcháš,
veliký obavy,
poslední šanci máš.
Strach,úzkost mizí,
nevíš o sobě,
zmáčknu spoušť,
a je po tobě.
Pomalu tě obcházím,
chci si to vychutnat,
neboj se že odcházím,
nebude to bolet,snad.
Mačkám spoušť,
střela vychází,
a tvou hlavou,
rychle prochází.
Tělo padá,
slza na tváři,
byla si tak mladá,
duše odchází.
Komentáře (1)
Komentujících (1)