*
kde jsi ty a kde jsem já
jaké velectěné publikum bavíme
každý sám
pod šapitem lapených chvilek
bičem vymrskané repete
příběh chátry končívá nad ránem
víme to – oba
víno v těle ředí krev
věci mění filozof
vznětlivá touha a barva rudé růže
vzorec vpravdě výbušný
mraky obetkávají skleněnou čepel
ukápla kapka
a pak dalších tisíc
to osud
hodil do šejkru vzestupy a pády
*