Utíkám
Utíkám ze všedních dnů,
z šedivého světa kolem,
za Tebou - do hezkých snů,
můj spánek však přerušen - hromem.
Utíkám do temných nocí,
hledám cizí postel, tu tvou,
jsi ten co do života mi nosí,
lásku, něhu a slova co lžou.
Utíkám před city - něco mě souží,
pryč ode všech tajností,
zpátky domů - v bouři,
na pár dnů jsi minulostí.
Utíkám mimo realitu,
zhnusená lidmi a školou,
do bezpečí, tvého krytu,
ovládaná chtíčem, touhou...
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Krysařka, bogen, enigman, Laurel
Komentáře (3)
Komentujících (3)