Anotace: ...
Den se rozplynul jako v kaluži
vločka,
na víčka už líbá tě sen.
Oddej se peřinám,
podvol se noci a nechej se
hýčkat
náručí spánku
v objetí mém ...
to se má dobře...
24.11.2015 12:37:47 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?