Zbyla mi po tobě jen hořkost
na jazyku,
slza na řasách,
vlas na polštáři
a splín.
V noci se budívám
do vzlyků,
dusí mě stesk
po tvé tváři,
i když dobře vím,
že naše cesty dávno
se rozešly
a těch pár krásných chvil,
splněných přání,
vzal čas.
Přeju si nikdy tě nepotkat,
věř mi,
kéž by mi tě stín skryl
a na mých dlaních neulpěl
tvůj vlas …