Anotace: je na roztrhání těla nevyřčená odpověď, která hloubá někde uvnitř, kde by měla být duše...
Co zbylo ze světla ve Tvých očích
kam se vytratila Tvá věčná jiskra?
Proč úsměv se změnil v pouhý sarkasmus?
Dej mi odpověď a řekni,
proč kapky deště smývají cizí růž
a doteky Tvé mě nechtějí....
Zapomeň a věčně doufej
v to,
co bylo
v to,
co není
v to,
co bude a chceš....
co si přeješ, lásko