Kocourek
Anotace: Náš nový kamarád
Jak nás našel?
Dostal kašel?
Kolem běhal?
Lásku hledal?
Objevil se kocourek,
snad má jméno Mourek.
Tlapky ho prý studili,
my se doma nudili.
A tak máme kamaráda,
máma má ho taky ráda.
Běhá, skáče, všechno loví,
prý ho nikdo nedohoní.
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Laurel
Komentáře (0)