Jsem jako sněhová vločka
tající s prvním dotekem tvého těla.
Jsem jako vánek
stírající vrásky pochyností z tvého čela.
Jsem s tebou, ať jsi kdekoli,
mám klíč od tvého srdce.
Hladím, i když nic nebolí,
směju se se slzou na řasách,
svírám tvoje ruce
a jen tehdy mám strach,
když tvé ruce v mých neroztají...