Moje srdce krvácí.
Já v kaluži svého nitra
kreslím obrazy
a skládám je do příběhů
jako leporelo,
aniž bych byla mrtvá.
Moje srdce krvácí.
Nikdo nečte ten příběh,
který slepuji
s vypětím všech sil
všem na očích,
sotva popadám dech.
Moje srdce krvácí.
Já v odrazu svých chlopní
hledám odpověď
na otázku,
zda jsme vůbec schopní
myslet míň na zlobu
a víc na lásku .....