CHODBA
ohlédneš se
těch trofejí v dlouhé chodbě
mnohé se – tam v šeru – ztrácí
mířit jsi dokázal vždy skvěle
i sezóny však končívají
každému nimrodu – muži
ale ne
to ještě není celé
střelecká vášeň tě neopouští
byť slepými – to nevadí
chodba se plní dál
i když jen těmi vysněnými
však běda tomu
kdo sáh by na ně
či ti je nedejbože bral
především tu nejkrásnější
která tu zatím ještě není
odkudsi proznívá valčík
chodba se mění v taneční sál
Praha, 28.11.2015
https://www.youtube.com/watch?v=Vz1-mTcm3hY