Anotace: každoročně...
kaštany v čokoládě
vibrato světel
ohmatává sklo
zas neustoupí
skleněná křídla
nerozepnou náruč
ručička o jeden dílek
- a podzim
ten tam
ve vzduchu
zbude marné nic
jen minuta do začátku zimy
a smítka čokolády
nasliněným prstem...
Mňam... čokoládová poezie, poetická čokoláda. ;-)
29.11.2015 20:02:56 | A42
Děkuji za čtení a za komentář :) Čokoláda je nejlepší proti mozkomorům ;)
29.11.2015 20:32:30 | Hesiona-Essylt
YOUPÍÍÍÍ NASLOUCHAJÍCÍ..TAK VIDÍŠ, ŽE TVÉ MÚZOTVORNÉ STŘÍVKO NEBYLO DOSUD
PERFOROVÁNO !!..MÁM RADOST-MOC SE TI POVEDLA **** ST :-D
28.11.2015 18:27:29 | Frr