Anotace: ...
Večer byl prázdný
a ani tikání hodin nemelo
svůj dokonalý půvab
jako předtím,
když jsi má víčka schovával
pod lístky žlutých růží
a před vlastní touhou
jsme plaše utíkali.
Vše znělo jak špatně
načasovaný sen a k citům
mi dopomohl nepravý polibek
a falešné probuzení,
které bolelo stejně
jako tenkrát a to i k lásce
nám bylo příliš daleko.
Bylo až moc pozdě,
abychom zábránili citům
a tys jistě chtěl
si ze mě tropit plané žerty,
když dál jsi hrál zamilovaného.
To i kašpárkovi v krabičce
bylo z té náhlé faleše
až nepříjemně mdlo.
Pěkně jsi vykreslila pocity, žel faleš a zrada jsou faktory, které nás provází životem, přeji ti jen to dobré.
24.12.2015 14:19:10 | carodejka