Tak strašně nešťastný
cítím to v každém kousku těla
jak probíhá reakce
na otázku, na odpověď
tak čekám, doufám a nechci vlastně nic slyšet.
Všechno co bude,
bude lepší než nic, co je.
je věčná past, kde jsem se ocitl.
Probudila jsi mě,
uspal jsem Tě.
Zahřála jsi mě,
vyděsil jsem Tě.
Kruh je proti tomu jasný směr
a nekonečno má svůj cíl.
Toto je němé bludiště
se svým jménem,
bludiště bez konce.
S temným a přitom sladkým jménem....