Můžeš psát pro tisíc tváří
však pro tu kterou chceš
Tvé řádky nezajímají
pro ni jsi jen lež.
Osud si zahrál na tenkou strunu
zabrnkal a rozezněl v Tobě cit
zahřál a utopil Tě
chtěl jsi už nemilovat přeci.
Těžký život trubadúra. :O) Ale zase bude líp.
01.12.2015 08:09:32 | Tichá meluzína