Ohlížím se za zítřkem moc brzy
Anotace: _ https://www.youtube.com/watch?v=CWRDZwV8jGE _ say helou to the shrinking in your head, you can´t see it but you know it´s there, so don´t neglect it...
Víš, že od svíčky může vzplanout celá hvězda?
A já ji sfouknu
(než se zmrzí)
ulpíme si na kabátu; na důkazy,
že se to jen nezdá,
dvě vločky jak na věčné mrazy
A já je sfouknu
Jsem hloupá, když chci být něžná
ohlížím se za zítřkem moc brzy
víš nejlíp, pro co všechno se mám bát,
s každou vsáklou vločkou trošku zhloupnu
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, jitoush, Frr, Luky-33, enigman, FroniXY, Holis, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)