Bolest jednou přebolí.
Nech ji probolet každým kouskem těla.
Slzy přinesou úlevu.
Nech je kanout po tvářích, přes stavidla
tvého srdce.
Za chladných nocí,
kdy pláčou i hvězdy,
se tě zmocní
pocit,
že nejsi sám,
kdo věří ...
... v lepší zítřky
ukované z bolestného "teď".
... v nová rána
bortící noční šeď.
Padá hvězda.
Něco si přej ...
... nebo se jen dívej.
Udělej krok, možná dva,
hledej, kam hvězda spadla
... splnila přání ?