hodina sovy
v hodině sovy
když nocí táhnou stíny
neplýtvám slovy
to vůně hlíny
brání mi marnotratně
popisovat děje
a snad mlčím proto
že chci slyšet jak se směje
jak klopýtá mechem
ve ztemnělém lesním chrámu...
...kdo ví co bude
možná že tě za čas zklamu
však teď v hodině sovy
s půlnocí když táhnou stíny
chci tě jen milovat
jen milovat
a ne klást miny
Přečteno 725x
Tipy 18
Poslední tipující: Dreamy, enigman, Luky-33, Nikita44, Frr, střelkyně1, bogen, Jort, Amonasr, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)