Zítra
Zítra se možná k lepšímu změním,
možná mě budou s úctou brát,
třeba noci nestrávím bděním,
třeba nebudu muset sobě lhát.
Zítra to možná bude jiné,
nebudem plni nenávisti,
nebo zas stejně beznadějné?
My plni předsudků a zlosti.
Zítra se probudíme možná
vedle sebe, plni života,
protože dnešní noc je mocná.
Alkohol, polibky a nahota.
Přečteno 384x
Tipy 10
Poslední tipující: FroniXY, Jort, enigman, básněnka, bogen
Komentáře (5)
Komentujících (4)