Nevíš, co život dá ti,
chceš znát, co připraví?
Pak v kouli křišťálové
máš osud vepsaný...
A taky ve svých dlaních...
pár čar ho prozradí...
Máš strach? A nebo jsou to
nesmysly? Záhady?
Stejně myšlenkou tvoříš
svůj zítřek právě teď...
Kameny odhoď stranou...
a jak červánky leť!!
:o))
10.02.2007 14:51:00 | Cecilka