B(d)ělostná
Jsem denně utopená v kávě
Má barvu hlíny hry a many
Pěna co jímá krystal plavě
Omývá zbylé ostré hrany
Topím se v kávě dennodenně
Smyslově smysly zatíženě
Smyslně mysl pění hraje
Do kávy barvu hranostaje
Dokud má hrana neroztaje
Dokud mé ledy neobrousí
Budu se topit,bíle nahá
Dokud mi nevystydne...
Přečteno 258x
Tipy 13
Poslední tipující: Madanik, Frr, Jort, Amonasr, enigman, Luky-33, básněnka
Komentáře (9)
Komentujících (5)