Anotace: len tak
Sbírka: Bez cukru
tam
niekde ďaleko
počuť smiech
ľudia sa bavia
žijú príbehmi
láskami
snami
ďaleko
na druhej strane
stola
to je někdy opravdu daleko...
15.12.2015 19:02:08 | enigman
Mimořádná, zasáhla mě. Díky moc.
13.12.2015 18:59:39 | Pamína
MÍR A ZDAR, BLÍZKÉMU I VZDÁLENÉMU - nápis na průčelí Smíchovské synagogy :-D
11.12.2015 10:23:14 | Frr
..ten pocit znám..."tam niekde daleko" ;-)
10.12.2015 20:44:57 | bogen
tam někde daleko...na druhé straně stolu...oni...spolu...úsměv.z.
10.12.2015 20:10:46 | zdenka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?