Anotace: https://m.youtube.com/watch?v=NrQMm4KFWE4
Pod záminkou tichého šumění
frekvence prázdné řeky
jsme nechali usnout nebe
a zčernat okvětní lístky kopretin
v chabý popel,
který se sám rozplynul
v šepotu smutné luny.
Byla již zima, když slavíčci
sbalili své podzimní housličky
a postupně chodili jak nápověda
v divadlech šeptat lidem
jejich zapomenuté fráze a repliky,
v kterých měl se odrážet
skutečný cit.
Pod záminkou šepotavého
skučení vyschlé řeky
se opět roztančily kapky dešťů
na teď již bezcitných místech
padlých snů.
Zvláštně výpravné - řekl bych..
Malebné jaksi...
Marty Kristián Kudlák
30.12.2015 13:03:55 | kudlankaW
Nemusím sice zdrobněliny, ale jinak se mi líbí. Fajn počin.:-)
RM.
20.12.2015 20:12:38 | Robin Marnolli
bezcitná místa
znovu přijmou cit
sny zešedlé popelem
se opět začnou snít
jen neztrácej naději
za láskou stále jít ...:-)
11.12.2015 22:45:36 | Malá mořská víla