Blázny živí Bůh
a kofola dnes znamená lásku.
Ve stojaté vodě, píše kruh
-kamínek na oblázku.
V noci nad obzorem,
vidíš světla městských hřbitovů.
V ruinách všedních dnů
-Zítra se zapomenem.
Podáš mi ruku
a já sklopím hlavu.
Proč?
Protože blázny živí Bůh,
troskami pošetilých nářků.