Snažím se vymanit
ze sevření
mého "ano", zlomeného "ne".
Jak nám chutnalo ovoce zakázané,
které chutnali jsme z večera.
Já do nahoty neřesti svlečená,
spálená lavinou tvé vášně,
cítila jsem se zvláštně
šťastná.
Teď zahalena do pláště studu,
už nikdy věřit nebudu
hlasu
tvého chtíče.
Zahodila jsem klíče ...