Jsem?
Prala bych si dlouze se zadivat do Tvych oci,
chytit Te za tvar a citit Tvuj pohled na me kuzi.
Citit tu spalujici vasen, ktera cisi z nas.
Prala bych si, aby tento pocit byl nevsedne vsedni...
Lec neni.
Jsem Zlodejkou okamziku, tech drobnych stripku, ktere kradu potaji.
Jsem vlkem v rouse berancim.
Jsem zena.
Jsem?
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Jort, enigman, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)