Anotace: Recenze na stejnojmennou knížku od Káji Greškové - více na http://www.facilitace.com/
Kniha je zvláštní
Jedna jediná duše
sníž život uhání
a láska s nimi kluše
A všechno co spolu měly
za tu půlku života
Pro život celý
čiší z ní ochota
Zajímavé čtení
i když mé příběhy jsou jiné
Mají společné chvění
a to pěkně silné
Co spojuje duše vzdálené
odlišných životů
Pravdivé slovo
a silnou ochotu
Pro lepší život
všech nás Lidí
Ať každý svou duši vidí
v pravdě nahou
s jedinou snahou
Svítit nám na cestu