Neumím hledat
Už nepíšu
o horoucí lásce
–
dá se zpochybnit
a nepíšu už
ani o životě
Protože vždycky
končí smrtí
a vytržením
Zůstane jen
prázdné objetí
a každý
další den
začíná připomenutím
ztrát
a ubývá nálezů
Nebo prostě
neumím hledat.
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: kdotoví, Nikita44, enigman, CoT
Komentáře (4)
Komentujících (3)