Prostě život
Anotace: Vymyslela jsem to v hodině biologie;) Není to žádná vrcholová tvorba, ale snad to někho zaujme :)
Proč život je tak těžký
Když myslíš si, že už ho znáš
Řekne Ti vystup a běž pěšky
Je krutý, ale je náš
Chvíli se vezeš jako král
Chvíli musíš jít sám
Kdo s životem si hrál
Teď na duši má šrám
Je to dar či prokletí
Nikdy nevíš, co čeká Tě
Všechno kolem Tebe proletí
Život sám však láká Tě
Komentáře (0)