Anotace: Často hledám naději tam kde žádná není často hledám zhmotnění neutuchaného snění..
..
Hledám cizí oči
do kterých se smočit
vykoupat se
od běžnosti
vykoupit se
z hříchu
nechat dojít
na něžnosti
spolknout
vlastní
pýchu
Upadám rychle
a vstávám vždy pomalu
zvolna
a s rozvahou
S otázkou
čí oči mě zase dostanou
Na kolena chtíče
na dno myšlení
a zpět
kdo zase zamotá
a otřese můj svět
Není to výběr
a ani náhoda
není to oblečení
ani prostá nahota
Je to jako řídit
rychle a nebezpečně
zavírat oči
při refrénech
a řítit se světem
bezděčně
Lehounko a přitom těžce
mačkat spoušť plynu
na červenou
tentokrát mě sny mé nedostanou!
Pokuta za rychlost
že neznám Tvé jméno
však je to jen platonicky
- Platón
ten to věděl vždycky
Cit že máme v hrudi
a v podbřišku
žádostivost
po světových krásách
a tak se utápím
v cizích očích
toužím po všech spásách
..utápím se ve všech světa krásách
Děkuju To za to že mi připomínáš jak důležité je snít :-)
Schoulit se tiše
mezi Tvé řádky
když naděje dýše
pak rozum je krátký
Snést snad chvíli dá se
bolest i hořkost světa
když začneš psát o kráse
snění, o tom jak lze létat
A možná spadnout mnohem níž
až někam mezi pošetilé
být chvíli dál a zase blíž
posunout výš růžové brýle
Chtěl jsem jen říct milá Lioness
že v krajině modré - zdejší
tak bylo to včera a je i dnes
zůstaváš pro mě tou nejoblíbenější
21.12.2015 00:41:52 | Madanik