had
no snad to příliš nepokazím
snad mě ti lidé pochopí
na ostrý břit
na krásu sázím
na smrtku v dýmu konopí
a svět se koulí jako balón
a ostré hrany značí pád...
...až zhasnou světla
ztichne salón
dostane ten příběh spád
teprv potom
(pozdě plakat)
dostane svou šanci had
Přečteno 358x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamy, střelkyně1, Pamína, carodejka, bogen, Frr, Amonasr, hanele m., Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)