Jiný pohled
Anotace: snílkem možná jsem...
Ač snílkem se hodně lidem zdám,
chce to jiný pohled na svět říkám vám!
Zaceluje se mi ublížená duše,
tak oznamuji vám tímto suše,
že v životě zametla jsem hrubým koštětem,
stala jsem se od základu jiným člověkem.
Pohladila jsi mne ty smířlivá poutnice všech,
však já ještě z daleka nejsem na zádech.
Vnímám tvůj tichý klidný dech..
Přítelkyně má,
naše schůzka se pro zatím na neurčito odkládá.
Konečně z paprsků radost mám,
promlouvám vřele k rostlinám.
Že z plných plic dýchám,
radost mám.
Přátelé mí věrní,díky vám!
Komentáře (0)