musí myslet na zadní kolečka...au, kousla jsem se do rtu... tak co je teda jistota, když ne ten váš Bůh? ten můj?!
24.02.2007 12:50:00 | Trdlo
..tak já to vidím na lahvinku báječného ledového vína..:-)))
..páč..došla slova..chi..a tam by se dala možná -znova- najít..:-)))
07.02.2007 20:38:00 | isisleo
"...nic není jako dřív, nic není, jak bejvávalo..."
Jo...kdyby tak chtěl chytit zažívací potíže, ten egoistickej pacholek...
07.02.2007 08:47:00 | G.P.
Moc se mi líbí, jak je to napsaný. Nic není, jak bejvávalo. Sám u sebe si udělám inventuru, jestli je to dobře nebo špatně.
07.02.2007 07:13:00 | smudlinek