Anotace: :)
Tak tu máme po rocezas na blátě Vánoce.Kapr plave ve vaněcukroví se pečeVánocům už letosžádný neuteče.
Tak ať jsou aspoň veselé,plné samých krásA ať za rok ve zdravísejdeme se všichni zas.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?