Jen prestalo prset
Videla jsem padat dest,
stekal mi v kapkach po tvari,
koukala jsem vzhuru a on proudil dolu.
Byla jsem tam sama,
pouze s nim,
ptala jsem se: "Snim ci bdim, s nim?"
Smacel mi celou tvar,
citila jsem,
jak prostupuje mou kuzi.
Stala jsem jen nehnute,
cekala jsem, co se stane.
Nestalo se nic.
Jen prestalo prset.
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, Helen Zaurak, Frr, Jort
Komentáře (5)
Komentujících (2)