Uz jsme se nekde potkaly
holky vlasaty
...
jedna s parukou
a druha se opici
v hlave ma
hlas
a ta druha
je ten hlas
HLASILI
o dvojcatech dusich
o spolecnych usich
o ni ve mne
o mne v ni
VZNIKLA KOMPLIKACE
a ja se ji branim
holce v mym stinu
nikdo nefandi
a co ja ted s tim
kdyz ten stin
jsem ja
sam-a a a a