Den zatáhl rolety
před kapkami tmy
Sametově hebká
linie mraků se objímá
s tichým nebem v bezvětří
Z krvácejících stigmat Slunce
zapadajícího za obzor
stékají rudé prameny dolů
k obnaženému horizontu Země
a právě tady
světlo vrhá
svůj poslední stín....
Nemůžu víc
než vydechnout,
poklonu až k zemi
ti vyseknout.
Nemám víc než
slůvka obdivu.
Ač opakuji se nerad,
tady prostě musím.
Skvělé, nádherné,
uchvacující,
fantastické.
....no už přestanu psát, nebo přesněji nebudu už psát sem jen
do šuplíku..protože moje díla jsou jen bláto na botách tvých básní, jenž otřeš o rohožku aniž by jsi si všimla mojí existence.
Jsi skvělá, momentálně mě nenapadá vhodné slovo abych vyjádřil
jak jsi dobrá, až si vzpomenu tak ho napíšu.
16.04.2016 20:29:06 | Mácha
:-))moc děkuji..prosím Tě, piš kamkoliv, na cokoliv, hlavně ne do šuplíku:-))
16.04.2016 20:45:45 | Nikita44
:-D...a pak, kdo je tady malíř...jsem zostuzen touto krásou!:-)))
31.12.2015 12:16:22 | GiovaniDaVinci