Anotace: ...
.
už zase mám tajemství
to se vždycky lidem vyčítá
že kdo nemá tajemství, není zajímavý
tak to bych si mohla odškrtnout
cestou z nákupu
některá tajemství rostou
a pak už nejdou udržet
a nejvíc rostou ve tmě a v noci
a když je člověk strčí pod postel
některé noci jsou dlouhé
ale dokud je aspoň jedna hvězda
pak ještě někdy skončí
a z té hvězdy vyjde slunce
a celá noc bude jeden velký temný hluboký sen
který se zdál někomu jinému
.