kolikrát já ptám se znova
bude muset letět tam a zpět
to hejno ptáků severských
kolikrát ještě uslyším ta prázdná slova
o tom že jednou přijde mír
kolikrát otočit se ještě musí
to světlo nad mou hlavou
proč prostě nezhasne
proč se prostě nezadusí
ať udáví se vodou z moře
a až spadne mi pod nohy
já zhasnu jej navěky
ať zakusí co je to hořet
kolikrát já ptám se ještě jednou
voda zmizí a zase objeví se
pro život lidský který odnese si
kolikrát vlny se proti břehu zvednou
kolikrát hodiny na věži kostelní
odbijí a řeknou pokračuj
a kdy se to stane to řekněte mi
kdy já sám v plné polní
sním poslední hostie
a do kouta odejdu
abych zřel jak vypadá
má amnestie
Ať udáví se vodou z moře
A až spadne mi pod nohy
Já zhasnu jej navěky
Ať zakusí co je to hořet
Líbí se mi to. Dost obratů je tam vážně povedených :)
28.03.2016 21:43:06 | Laven De Brig