Hrad
Anotace: zbytečně nedobytný
Zdi z tří metrů tlustého kamení,
příkop černou vodou varuje
V hradbách děla jsou znamení
že nikdo se na pláni neskryje.
Korouhve, zástavy, prapory,
opovaž se vstoupit dál !
Zaběhlý život všemu navzdory
i když dávno už umřel král.
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Amelie M., Frr
Komentáře (0)