Píseň srdce
odpusť mi mé ano
nevím jak bylo psáno
každý máme vlastní stín
a jediné slunce vyjde ráno
spolu, přesto navždy svobodní
to je píseň jež mým srdcem zní
odpusť mi mé ano
já nám odpouštím
***
Děkuji náhodě sobotní
že jsem tě objevila...
I přes mnoho dní
kdy jsi se odmlčela
Tvá slova berou dech
tak stojím uzardělá
že četla jsem tak málo
o Tobě nevěděla... :)
DokonaloST je bez komentáře...(škoda že již nelze tipovat:(
27.11.2021 10:22:18 | Malá mořská víla
... o tipy až tolik nejde,že? A děkuji
07.12.2021 17:58:12 | Radhuza
Ráda ocením toho kdo umí skvělou poezii :)... Máš pravdu Radhuz:)
11.12.2021 19:12:12 | Malá mořská víla